SaarisFood

Ny Plattform!
Hejsan svejsan!

Jag har haft denna blogg i lite drygt över 11 år nu. Och det har stått väldigt mycket här igenom åren. Jag har bytt kategorier hit och dit lika så ämnen som jag har skrivit om. 
Nu har jag fastnat för en kategori som jag enbart skriver om och det tror jag ni redan förstått va det är.
 
Nu är det som så att jag är ute och testar mina vingar litegrann och har startat upp en ny blogg på en annan bloggportal så från   och med nu så kommer det inte att bli så mycket mera inlägg från mig här inne på ett tag. Inte för att det är så mycket ifrån mig i stöten i överhuvud taget.... 
 
Alla blogg uppdateringar kommer ske på min blogg SaarisFood på nouw.com, där kan ni alla/få som följer mig fortsätta att följa och läsa mina recept och så vidare om ni nu vill göra det?
 
Misströsta dock inte! Jag har bestämt mig att behålla min blogg här på blogg.se men bara att den ligger på is ett tag framöver. Så förhoppningsvis lite längre fram i tiden så kommer jag att komma tillbaka hit och fortsätta blogga här samtidigt som jag bloggar på nouw.com också.
 
Så tills dess alla goa vänner säger jag på denna blogg farväl för nu! Tills nästa inlägg ha det så otrolig gött och ät gott också för den delen.
Glöm inte att checka in SaarisFood på nouw.com för mer spännande matinlägg från mig. 
 
www.nouw.com/saarisfood