SaarisFood

Dagens Brunch!

God eftermiddag!

Nu har jag inte lagt upp något på ett tag, ni som förväntade er ett inlägg angående ett annat tema här på bloggen får vänta ett litet tag till. Det kommer ett jag lovar!
Jag tänkte försöka mig på att inte vara så himla rörig med en massa kategorier och så vidare, men det här temat och kategorin tror jag oftast att jag har haft med varje gång jag har "förnyat" bloggen. Och det är väl på tiden att jag ger det ett försöka då jag har det som ett stort intresse samt att jag sedan i höstas hoppat på en utbildning inom området. 
Det ska väl nämnas att jag redan innan kursen var rätt så skapligt kunnig på det hela och jag går utbildningen dels för att bli något bättre samt att det ser lite bättre ut om jag har en utbildning inom det för framtida drömmar.

Som kategorin lyder så kommer jag här lägga upp mat som jag lagar, drycker som jag blandar och bakverk som jag bakar. Dock så kommer jag inte lägga upp recepten på dem utan det kan jag fixa på efterhand efter efterfrågan!

De senaste 24 timmarna har jag inte mått så himla bra i magen, men jag tänkte att jag skulle ge maten en chans idag. Så till brunch gjorde jag en ost och bacon omelett med baby spenat och till den en blåbär och avokado smoothie.
Innehållet i smoothien tänkte jag att det är ju bara bra och nyttiga saker så magen kanske blir bättre utav den? Dock så blev den inte så smooth som jag hade önskat utan mer crunchy.... Det tror jag nog berodde på att avokadon inte var tillräckligt mogen utan mer omogen så den blev inte sådär härligt mosig. 
För övrigt så var allt sammans jätte gott, till och med omeletten även fast den innehöll bacon. Det är inte så att jag är rå vegan utan det handlar mer om att jag helt enkelt bara har slutat att äta köttprodukter här hemma. Och då undrar man säkert varför jag hsr bacon i omeletten? Det är nämligen så att jag har en del köttprodukter i frysen som bör användas upp och/eller slängas, som har legat där sen innan jag slutade äta kött här hemma.

Gilla det här inlägget om nu är intresserade utav mera, så ska jag försöka att åtminstone ladda upp 1 inlägg i veckan för en intressant läsning.

Tills nästa gång, hade!